OVER WANDELZUSJE

welkom bij wandelzusje

Mijn naam is Ingrid Kemps en ik geniet van wandelen. Ik woon in het Brabantse Son & Breugel, werk fulltime, ben getrouwd en heb 2 zonen. In mijn vrije tijd wandel ik graag over natuurpaden. Als kind deed ik dat al graag, en later, met mijn partner en met mijn gezin. Momenteel wandel ik vooral alleen of samen met mijn wandelmaatje, vriendin en zus Jeanne.

In het jaar 2009 zijn Jeanne en ik in Groningen gestart met het wandelen van het Pieterpad. Dat varkentje zouden we wel even wassen, we begonnen met een lang weekend. Wat heb ik de eerste dagen een pijn gehad aan mijn voeten en vraagstukken over wandelen werden ineens belangrijk zoals ‘wat neem je mee in je rugzak’, ‘welke schoenen en kleding draag ik’, ‘is de route ongewijzigd’ en ‘hoe regelen we het vervoer’.

Door de tijd heen werden we wandelwijzer, liepen we comfortabeler en keken we steeds meer uit naar onze wandeltochten door Nederland. We genoten zelfs zo van het lange afstandswandelen dat we besloten om vanaf de Pieterberg de tocht voort te zetten naar de Middellandse Zee. Nu wandelen we in korte periodes van steeds een lang weekend of een week de GR5 richting Nice. In juli van dit jaar hopen we het meer van Genève over te steken en de Franse Alpen in te trekken. Maar gezien de huidige Corona crisis weten we niet of dat dit jaar gaat lukken. Naast deze lange tochten wandelen we ook kleinere tochten in de regio.

Inmiddels heb ik veel wandel ervaringen en die wil ik graag delen met anderen. Daarom heb ik deze website gemaakt. Ik hoop dat ik jou ook enthousiast kan maken om te gaan wandelen. Of je nu lange of korte afstanden loopt, wandelen is gezond! Geniet van alles wat je tegenkomt op deze website en doe er je voordeel mee. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op via ingrid@wandelzusje.nl of middels het contactformulier onder aan deze pagina. Ik beantwoord je vragen graag. 

Je kunt me ook volgen via Facebook of Twitter.

 DSC03189

Contactformulier

Disclaimer: er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van deze site.