BLOTE VOETEN WANDELEN I

Afgelopen weekend was ik 2 dagen aan zee bij Scheveningen met mijn lief. Naast wandelen hadden we allerlei andere mooie activiteiten op het programma staan. Gelukkig maar, want het allerbelangrijkste in mijn wereld bleek niet in de koffer te zitten: mijn wandelschoenen!

Dan maar langs de boulevard slenteren op mijn ietwat minder comfortabele schoenen. Het weer was top, de terrasjes lekker warm en uiteindelijk toch nog het strand op, met de blote voeten. Heerlijk!

Op blote voeten wandelen doet een gemiddeld mens alleen maar rondom huis en op het strand. Steeds vaker hoor ik en zie ik dat mensen op blote voeten door het bos wandelen. Dan vraag ik me meteen af hoe pijnlijk dat is, of je wel lekker door kunt lopen en hoe dat voelt.

Ik ga het ervaren! Vrijdag a.s. ga ik mee met een blote voeten wandeling in het bos! Wordt vervolgd…