WANDELKRACHT, coach in de natuur

Hoe mooi is het om passie en werk samen te laten komen?

Ik ben gestart met een eigen coaching praktijk. En niet zomaar een praktijk. Mijn kantoor is buiten. De plek kan wisselen, soms is mijn kantoor in het bos, een andere keer in een dorp of in een stadswandelpark. De werkvormen die ik gebruik tijdens het coachen zullen steeds wisselen, dat ligt aan wat we op dat moment om ons heen zien. Ik ben Wandelcoach.

Mijn passie is wandelen en vooral lange afstandswandelen. In de natuur en buitenlucht komt een mens tot rust. Je praat over het algemeen gemakkelijker tijdens een wandeling. De kracht van het wandelen wil ik graag met anderen delen.

Als Wandelcoach combineer ik mijn management- en coachingkwaliteiten met het wandelen. Ik ben TriA gecertificeerd.

klik hier voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *