VOGEZEN – FRANKRIJK

WANDELVAKANTIE


 2016-06-27-08-35-16Vogezen –  Wandelen over Le Grand Ballon en Col de la Schlucht

Zus en ik wandelen in etappes van Maastricht naar Nice. Inmiddels wandelen we in de Vogezen. Wij volgen de gemarkeerde wandelroute Groute Routepad nr. 5. We bepalen vooraf de afstanden en boeken de hotels via Booking.com.

We verwonderen ons over de vergezichten, de mooie landschapstafereeltjes met rotspartijen en riviertjes, het heerlijke eten, de dorpjes van vakwerkhuisjes en de vriendelijke bewoners. En er zijn vooral heel veel onverharde wandelpaden waar wij van smullen. Hoogtepunt van onze Vogezenwandeltocht is Le Grand Ballon met een hoogte van 1.424 m.

Wil je wat minder hoogteverschillen in je wandeltochten? In de luwte van de Vogezen kan ook gewandeld worden door de wijngaarden in de Elzas, met hier en daar wat proeverijen.

SNP Reizen wandelen in Vogezen: Wandelen door de bossen en langs de vele meertjes tijdens een wandelvakantie Vogezen. Maak een heerlijke wijnwandelreis door de wijngaarden van de Elzas met onderweg diverse proeverijen. Of maak een wandelreis langs indrukwekkende kasteelruïnes en mysterieuze rotspartijen in Frankrijk.

SNP Natuurreizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.