LEESVOER NICCI FRENCH & JOLANDA LINSCHOTEN

LEESVOER NICCI FRENCH & JOLANDA LINSCHOTEN

Heerlijk, lezen onderweg naar de wandelbestemming, of bij slecht weer binnen op de bank…

frieda klein serie – Nicci French

DE DAG VAN DE DODEN

Het laatste deel van de serie, de ontknoping!

Frieda Klein is psychoanalytica. Ze leeft een strak georganiseerd leven, dat vooral gericht is op het helpen van anderen. Niet alleen haar patiënten, maar ook haar familie en vrienden kunnen altijd op haar rekenen. De onrust in haar hoofd probeert ze te verdrijven met lange nachtelijke wandelingen door haar geliefde Londen.

Als je van thrillers houdt, deze boeken lezen lekker weg, zijn spannend en het is geweldig dat Frieda Klein zich alleen wandelend voort beweegt. Wat zou het toch mooi zijn als je altijd de tijd en rust kunt vinden om alle afstanden wandelend af te leggen!

Het laatste – en zeer spannende deel:

Benieuwd naar de voorgaande delen? klik dan hier

NIET DE RACE MAAR DE REIS – JOLANDA LINSCHOOTEN

Hoe is het om in je eentje dwars door Engeland, Wales en Schotland te rennen? Ultraloopster Jolanda Linschooten deed het. Ze liep in zes weken een trailrun van 2000 km, in de eenzaamheid van de ruige natuur, door weer en wind.
Het was heerlijk – ze voelde de snelheid in haar benen, in haar hele wezen, en ze was één met de elementen. Maar het was ook afzien door kou en intense vermoeidheid. De reis keerde haar emotioneel binnenstebuiten, maar uiteindelijk overwon ze zichzelf.
Jolanda Linschooten is avonturier en fotografe. Bovendien is ze een van Nederlands sterkste ultratrail-loopsters. Ze heeft een reeks reisboeken op haar naam staan en houdt presentaties over haar tochten. In Niet de race maar de reis vertelt ze wat een extreme voetreis met haar doet.

Alhoewel het niet wandelen is, maar rennen, is dit een boeiend boek voor de hiker. Jolanda zoekt het extreme op, petje af voor haar doorzettingsvermogen!

Voor andere tips van wandel-leesboeken, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *