LEESBOEK – SANTIAGO DE COMPOSTELLA MET VRIENDINNEN

Lezen

Tijdens een van onze laatste wandeltochten moest ik denken aan het verhaal over de groep vriendinnen die een stuk van de Santiago de Compostella gingen lopen, een aantal van hen volledig onvoorbereid. Een van de dames had zelfs een rolkoffertje bij zich in plaats van een handige rugzak. Thuis gekomen ben ik dat boek weer eens op gaan zoeken, een aanrader voor als je eens lekker weg wilt lezen:

DE DINSDAGVROUWEN – MONIKA PEETZ dinsdagvrouwen

Al vijftien jaar kennen ze elkaar van de cursus Frans. Elke eerste dinsdag van de maand gaan ze eten bij hun favoriete Franse restaurant en een keer per jaar gaan ze samen een weekendje weg. Maar dit jaar is alles anders: Judith, die net weduwe is geworden, wil ter nagedachtenis van haar overleden man een pelgrimsreis naar Santiago de Compostella maken. Bezorgd om hun treurende vriendin, besluiten de Dinsdagvrouwen Judith op deze reis te begeleiden. Stap voor stap komen de vijf vrouwen een geheim op het spoor, dat hun levens op zijn kop zet en hun vriendschap enorm op de proef stelt.

Een heerlijk humoristisch boek om jezelf in te verliezen op een wat minder mooie dag. Leest gemakkelijk weg, veel passages zijn herkenbaar voor wandelaars of juist niet waardoor het grappig is.

Verkrijgbaar bij Bol.com:

Nog meer leestips vind je op mijn pagina www.wandelzusje.nl/leesvoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *